Karainci Rüyamda ali gördüm yanına hangi ismi bıraksam ya yani hamile olmadan sevdiğim.butun isimler suan gozume gelmiyor biraz farklı olsun istiyorum fikrinizi ihtiyacım var güzel anne ve anne adayları 😊
_aysenur_16 Karainci yeğenim için Ali Taha yı önermiştim çok yakıştırıyorum ben ama Ali ismi tek başına da güzel
Karainci _aysenur_16 taha ismi aile de var diye koymak istemiyorum. Ali ismi tek başına güzel de bende böyle arada kalmışım kac yıl önce ali sina duymustum o kadar hoşuma gitti ki suan da nedense hoşuma gitmiyor 😁
Karainci Tugba41 buda güzel değerlendireceğiz eşimde arada olunca benim beğendiğimi o beğenmez onun begendivini ben beğenmem 😄
Bebiskosuu Ali hamzayı çok beğeniyorum ben. Ali selim de olabilir Ali ismindeki hiddeti de kırar biraz
Karainci Bebiskosuu melik Hamza daha uyumlu geliyor selim isminde olan erkekleri sevemiyorum nedense😁
Karainci Nur_50 teşekkür ederim ederim Ali Asaf da bi olabilir geldi gözüme. Tek olarak suan cepte de yani bi isim olabilir diye arada kalmsm😊
Bebiskosuu usenmedimyaptimbirvelet evet ya oğlum olsaydı kesinlikle koyardım hem çok ağır hem çok yumuşak hem klasik hem modern anlamı güzel daha ne olsun 😂
usenmedimyaptimbirvelet Bebiskosuu Benim oğlumun ismi Selim🥹 çok sakin çok güleç yoldan geçen adama bile gülüyor herkes durup sevmeye başlıyor🥲🥲♥️