Blackkcat Selinmoon kilo aldıran bulantı var😁açken midem bulanıyo öğürüyorum bişelr yiyince(ekmek peynir) geçiyor 2saat sonra tekrarlıyo😂gazla başım belada zaten onun için kıpırdıyor gibi geliyor😏bi daha ki randevunuz ne zaman
Selinmoon Blackkcat anladım canım. Herkeste aynı olmuyormuş doktorum öyle söyledi rahimle alakalı olduğu için değişiyormuş . Ben takip altında olduğum için sık sık gidiyorum 24’ünde gideceğiz 🙏
Selinmoon Blackkcat evet canım kanamam vardı o bitti çok şükür ama kese küçük olduğunu söyledi doktor . Öyle olunca bazı bebeklerin kalbi duruyormuş 😔 o yüzden gideceğim
Blackkcat Selinmoon kesenin içinde bebiş görüldü di mi canım kalp falan duyulmuştu heralde,kaç cm ya da mm di bebek,bazen geriden gelebiliyorlar,kanama bitmiş şükür ki Allah yaşatmasın bir daha bende riskli gebeliğe gidiyorum 3haftada bir şimdilik
Selinmoon Blackkcat amin canım Allah bize bağışlasın 🙏 sende dikkat et . Kese boyutunu söylemedi bebek 1 cm olmuştu ama gerçekten de küçük kesesi resmen bebekle aynı boyutta
Blackkcat Selinmoon büyür bebiş büyüdükçe 🤲🏻Allah bağışlasın hepsini,ben yerinde olsam dayanamayıp başka dr da giderdim
Blackkcat Selinmoon ben de riskli gebeliğe bir de devlete gidiyorum devlette ki dr ben de takip ederim dedi ama riskliyle devam dedi