1melekannesi3858 Hamisler bu sıcaklar ne böyle ya valla kaçıp kutuplara gidesim geliyo valla dayanilacak gibi değil ya hiç çekilecek Bi çile değil Allah günah yazmasın da bir an önce doğurmak istiyorum
defnezumram 1melekannesi3858 normalde sıcak hava insanıyım ama yok ya hamilelikte çekilmiyor hele son haftalar panda gibi sağa sola aşıyorum evdesi sürekli
PervinY 1melekannesi3858 Aklı olan hamileliğini yaza denk getirmesin diyorum eriyip yok olucam hayatımda böyle sıcak görmedim yaa🥵
1melekannesi3858 yslnrsh hahhah valla ya hiç dayanilacak Bi hava yok yeminle ya Bi hayırlısı ile dogursaydik
1melekannesi3858 defnezumram işte canim sorun orda ya ilk haftalar olsaydı bu kadar zorlamazdın ya son haftalar olduğundan çok kötü geciyo ya 37+1 im hiç dayanilacak gibi değil valla
1melekannesi3858 PervinY valla aynısını eşime diyorum keske planlı hamilelik olsaydı diyorum çok zor çok valla bacım da hamile oda kalp atışı için 28 inde giderim oh diyom ne güzel doğum kısa denk geliyo
defnezumram 1melekannesi3858 34deyim ankara cayır cayır evde bütün camlar açık bacaklarımdan su akıyor sen düşün
1melekannesi3858 defnezumram valla cok kötü allahtan ben kayserideyim de Bi nebze iyi bazen esiyo felan özellikle akşamları evin içi sıcak dışarısı esiyo oluyo yatana kadar dışarıda oturuyor yatacagimiz zaman içeri giriyoruz
defnezumram 1melekannesi3858 bizim burda bildiğin cehennem gibi sıcak var perişan ediyor bizi ya uyuyamıyorsun yatamıyorsun her şekilde perişanz iiyiki doğumum bugünlere gelmedi
1melekannesi3858 defnezumram He valla benimki 1 2 haftaya felan olacak sanırım suyu az bebisin doktor 1 2 haftaya dogurursun dedi
defnezumram 1melekannesi3858 canı sağolsunda gerisii önemli değil rabbim bi avazda kurtarsın bebeğinle sağlıcakla kavuşun inşallah 🥰
1melekannesi3858 defnezumram Amin inşallah Allah razı olsun bütün bebisler sağlıkla gelsinler inşallah