babyasyanil Kıslar bebeğimin burnunu temizlesemde hırıltılı nefes alıyor kontrolünde doktora soracağım direk doktora git demeyin😅 şu hava nemlendiricilerden alsam işe yarıyor mu? Trendyolda buldum kücük ama 20 bin yorumu var kullanan var mı
269522 babyasyanil bence faydası olur ben hamileliğimin başında aldım alerji ve astım hastasıyım dyson hava temizleyici aldım ben kedim de olduğu için o kadar faydasını gördüm ki Hamilelik sürecimi astım spreyini kullanmadan geçirdim desem yeridir :)
benaslindayohum babyasyanil evde termometre ısı nem ölçer var mı? Kızım her yıl bronşit oluyor nem oranı düşüyor evin ve peteğe şu koyarakta yükselmiyor en son bu yıl eşime aldırdım weewel olması lazım ebebekte indirimdeyken aldık odasını kapatarak çalıştırıyorum yatmadan önce çok şükür faydasını gördüm 🤲🥰
TheMuhtesem babyasyanil deermanın sıcaklık ve nem ölçeni var bende.40-60arası ideal nem sanırım biz hep 50ye sabitliyoruz. Çok memnunum boğaz ve burun kuruluğuma çok iyi gelmişti.
adatuna Ben aldım herkes tavsiye etti. Belirli bir nem oranında olması gerekiyormuş oda. Bir de nem ölçer aldım xiamio’nun.
babyasyanil benaslindayohum evet canım ondan almıştım. Bi bakayım bende weewel cok duydum teşekkür ederim 💖