Aylanursu Melike_4949 Ben de kullanamıyorum hem aç karnına olması gerekiyor ne açlığa dayana biliyorum sabah nede midem kaldırıyor
Girlss19 Melike_4949 benim çok bulanıyordu üstelik hem sabah hem akşam içiyorum doktorum yemekten 1 saat sonra içebilirsin dedi istersen doktoruna danışıp sende öyle kullan canım
Burakipek Melike_4949 benımde oleydı yerlerdeydı normalde de kansızlığım demırım düşük gebelıkte içe düştü dahılıye hemotoloye gıttım bı ılac verdı 33haftalıgım daha bı aydır ıcıyorum cpk zor oda sızı anlıyorum ferrım verdı bana ılk başta serım tüpte oda bı ıse yaramadı eger demırım yukselmezse damardan takvıye alcam bende
sevaldqn1 Demir ilacını ne kadar midem bulansada kullandım doktor yanina prilam vermişti ve verirken gece yatarken kullanmam gerektiğini tavsiye ettmişti kullanmamazlık yapmadım demir önemli şeylerden birisi..
Seastar88 Demir ilacını ben kaşık şurup olarak içtigim için mide bulantısı yapmadı.Hap kesınlıkle yutamıyordum yutsam direk cıkıyordu.Olmazsa doktorunuza danısın belki surup olarak degıstırır.
Melike_4949 adatuna benim değerler normal canım halsizlik çok az var ondan mı bilmiyorum ama ben yutar yutmaz ne var ne yok kusuyorum maalesef
Melike_4949 Girlss19 demedim canım kokusu midemi bulandırıyor henüz gitme fırsatım olmadı gidince değiştirmesini talep edicem
Benanneoluyorum Melike_4949 Hamilelikte demir çok önemli canım içemiyorsan doktorun ile konuş serum olarak versinler doğumda kan’a ihtiyacın olacak🙂