MF0127 Yukarıdaki ilk bebeğim altta ki henüz cinsiyetini bilemiyorum ikisi için de tahmin alabilir miyim ☺️ merak ediyorum ilk bebegimde de tuttu mu 😅 Bu arada ikiside karından çekildi şimdiden teşekkür ederim.😊🌼
Minikkush9496 MF0127 ilk pnce sağlıklı olsun inşallah ama bana göre her ikisi kız😊 öğrenince bildirirmisiniz? Çok merak ediyorum tutucakmı diye😅içime doğdu nedense
busrabbla Keseye bakarak cinsiyet tahmini yapılmaz . Bacak arasına bakılır çıkıntı varsa erkek yoksa kızdır. Bunu da doktor ultrasonsan dan görebilir sadece .bebek Belli bir büyüklüğe ulaştıgında ..
MF0127 Neslis5757 ramzi teorisini eledik o zaman kizlar çünkü ilk bebeğim kız bunu pazartesi gideceğim inşallah öğrenirim 😍
mombarbie_ MF0127 ramzi teorisi palavra geliyor bana ama 2.resimdeki bebisiniz benim bebisle aynı yerlesimli daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olduğunu düşünüyorum ilk gördüğümden berri sizinkide ikinci erkek gibi
MF0127 mombarbie_ rabbim hayırlı olanı nasip etsin benim gönlümden de erkek geçiyor iki hamileliğim çok farklı bakalım pazartesi inşallah gitmeyi düşünüyorum 😊
MF0127 busrabbla ahh canım bir de sevinmiş evet biz senden öğrendik şimdi en çok bilen sensin tebrik ederiz seniiii tüm konfetiler sana bugün 🎊🎊🎊 😅😅😅