Leylmom 35 iz 33 te kalmış bebeğin kilosu. Bu durumu yaşayıp tekrar normal haftasıyla uyumlu olan var mı. Neler yaptınız. Netten baktım neler yemem gerektiğine . Birde size danışmak istedim . 2 haftalık fark 3 e çıkmasın dedi ve 10 gün sonra tekrar bakıcak
Rvydkaratas Leylmom biz 32 haftalık olmamıza rağmen göbeği 28 de kalmıştı.kilosu da azdı.Her gün kaşar peyniri, muz, badem, ceviz, kabak çekirdeği yedim.geçen hafta gittiğimizde bir hafta da 4 haftalık büyüdüğünü öğrendik
Leylmom Rvydkaratas gerçek ten miiii maşallah 😍 ne güzel beslemişsin yaaa. O kadar umut oldun ki şimdi bana . Aynılarını yapcam inşallah. Bide o kadar kısa bi sürede 😍 Sende çok üzülmüşsündür 32 ile 28 de baya fark var
Rvydkaratas Leylmom evet erken doğum riskim vardı doktorumuz doğarsa küveze girecek diyordu.1600 gramdı.2038 gr oldu bir haftada çok şükür İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.
Busrakpnc Benim de aynı haftalarda geriden geliyordu bir hafta çok dikkat ettim bir de çok kafaya takmamak lazım sür kaşar badem muz ceviz yedim bende bir hafta da toparladı. Sıcaklarda dikkat etmiyoruz beslenmeye bebek de etkileniyor normal yani korkmayın
Leylmom Busrakpnc Evet yaa bişey yenmiyo sıcaklarda gercekten. Etkileniyo bebeklerde . Bende bu söylediklerinize dikkat ediyim inşallah toparlarız bizde . Teşekkür ederim 😍