Nurans Kızlar hangisinden daha memnunsunuz kısa tutuyormu içerde ultrason resmi veriyormu mesela renkli ultrasonda gösteriyormu
Esraaaaacun Nurans Ben Derya hanıma gidiyorum ultrasonu çok güzel anlatıyor ondan önce Alev hanıma gidiyordum memnun kalmadım derya hanım gibi detaylı anlatmıyor ikisinede giden farkı görür zaten 😀 Derya hanımın çok hastası var randevuluda gitsem kafadan 1 saat bekliyorum
Goncaulkr Nurans kısa tutuyormu derken de olması gerektiği kadar. Gayet ilgili sizi rahatlatıyor yönlendiriyor. Renkli olarak bebişinizide gösteriyor fotoğraf veriyor
sedanurbelik Kontrollere çam sakuraya gidiyorum ama doğumumu burda yapmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz
htcktkym Bende alev oral a gidiyorum şuan 17+4 üm renkli ultrason ile göremedim kontrollere de oraya gidiyorum sürekli renkli ultrason çeken doktorlar hangileri acaba renklide de görmek istiyorum bebeğimi
papatyaseveranne htcktkym alev hanım kontrollüyüm bende, belli zamandan sonra renkli veriyor her muayenede. Ama kaçıncı haftadan itibarendi hatırlayamadım şu an. İsteyin renkli görüntüye döner. 💙
mrymblakrs Muhabbet hanıma gidiyorum, genel olarak iyi ve sakin bi yapıda . Renkli ultrason görüntüsü veriyor ayrıca
Kbra_9 Ben 22+5 haftalığım başından beri muhabbet hanıma gidiyorum ve çok memnunum ultrasonda her detayı gösteriyo renkli veriyo sakin sevecen bir yapısı var 20 gün önce yakınım normal doğum yaptı çok memnun kaldı