Fatmanur_2906 36+4üm kızlar adet ağrısı gibi ağrım var hem belimde hem kasıklarımda terliyorum flnda sizce doğum başlamışmıdır ilk hamileliğim tekim
Bebegim3444 Fatmanur_2906 böyle zamanlarda duş öneriyorlar. Dus aldıktan snra eger agrilarinda kesime olmazsa bi doktora görün canım. Belki yavaştan doğum basliyor olabilir.
Yenianne7 Fatmanur_2906 Yalancı sancılar olabilir, dakika tut şiddeti artıyorsa ve düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olabilir. Bence bir doktora gitmende fayda var, sakin ol 🌸
Gamzeeeeee6676 Fatmanur_2906 duş riskli dolarsa belin ve altını yikayabilirsin ama bi görün önce dakika tut düzenli sqnciysa doğum sancisidir
Fatmanur_2906 Yenianne7 geliyor gidiyor devamlı anlamadım bı bakıyorum sancım var bı bakıyorum yok o yüzden saat tutamadım
Merve000 Fatmanur_2906 bende aynı senin gibi olup duşa girmiştim sonra dayanamadım hastaneye gittim doktorum bana duş almamalıydın açılman artmış çocuğun suyu azalmış hemen doğum demişti 🙃bence geçmezse hastaneye git
Merve000 Fatmanur_2906 evet yerlerde sürünüyordum ağrıdan o kadar ağrım vardi ki evde tektim dayanamadım kocamı bile beklemeden taksiye binip gittim iyi ki gitmişim kordon dolanmış çocuğun boynuna hemen sezeryana girdim
Fatmanur_2906 Merve000 Rabbim yardım etsin inşallah sezeryan zor bende gideyim en iyisi olacak gibi değil böyle
Elfakca Fatmanur_2906 ay naptın merak ettim ya doğum başlamışsa eğer o gelen sancılar 5 dk da 1 e düşüyor öyle anlayabilirsin benimde sancım oluyor ama yalancı sancı diyoar günde 2 yada 3 kez en fazla bende 36+5 teyim doğum yaklaşınca oluyormuş böyle
Fatmanur_2906 Elfakca gittim ultrasonla baktılar alttan muayene ettiler nste çekildim geri gönderdiler kanama olursa suyun azalırsa gel dediler canım💖 anladığım kadarıyla normal bu ağrılar