tuq_ba GlstnMrt 25 haftaligim bende benim de artmaya başladı önceki hamileliğim de de çok oluyodu doktorum normal diyor artık agirlasmaya başlıyoruz ya
Elenora GlstnMrt 32 haftalık olduk benim de bel bacak kaş göz burun ne derseniz her yerim de ağrı var 🥹 ama dinlenince hafifliyor
GlstnMrt Elenora kaynana izin verse dinlenicem de odama geçtiğim gibi evde kavga kıyamet gününe dönüyor bu halimde bile acımıyor bana gülüyor senden başka kimse hamile kalmadı mı sanki diyo
Elenora GlstnMrt neden ki ne istiyor sizden boşverin uyuyun kimseyi takmayın bu süreçte kendinizi düşünün sadece
GlstnMrt Elenora kaynimi eşimi kayınpederimi herkesi bana dolduruyor sürekli uyuyo die kendimi ifade edemiyorum kimseye çok değişik bı kişiliği var ve Allah’ından bulsun inşallah diyorum sadece
Elenora GlstnMrt Bu hassas ve hamile döneminizde dinlemeyin kimseyi en önemli kişi sizsiniz kendinize göre ayarlayın herseyi
glsmogrtmn Ben de 29.haftadayim boyun, omuz bel ağrılarım aşırı arttı hareketlerim çok kisitlandi eskisine göre ve çok halsizim çok normalmis
GlstnMrt Elenora ya işte benim salakligim daha oturmadan yemektir iştir bitse de durmuyor yemek getir çay getir onu getir bunu getir bilmiyorum çok sıkıldım aklı olan evlenmez ya evlense de kaynana cadisindan çok uzak bir yerde yaşar