aminehumamoms umutunannesi2023 sizin aldıgınız takım 1000tl olmuş hatta daha az parçalı olanı tulum eldiven şapka penye battaniyesine 1000istedi
umutunannesi2023 aminehumamoms uzuldum maalesef herseyin fiyati artiyor iki ayda bu kadar artacagini dusunmemistim umarim gonlunuze gore bulursunuz 🥰
NesliMomm Aykem kumaşı güzel yumuşak, hatta ben yıkadım biraz çekilmişti ütüleyince eski haline geri döndü zaten yeni doğan çok fazla giyeceğini düşünmüyorum ☺️
Yildiz123- BirazbundanBirazondan1 bende oradan yaptırmayı düşünüyorum hangi deseni yaptırdınız acaba ben kararsız kaldım da görsel paylaşabilir misiniz
BirazbundanBirazondan1 Yildiz123- buradan fotoğraf paylaşmayı başaramadım. Kelebekli yan yatmış lale çiçeği olan deseni olan. İnşallah anlatabildim 🙈 eğer anlatamdımsa instagramda aynı adla biraz bundan biraz onda adlı kitap sayfam ordan yazarsanız fotoğraf atarım
Deryaaduru Eminerefref1 bende o siteyle konuştum ama kararsız kalmıştım dokusu fln nasil 10 lu takımi alacaktım bende diğer sitelere göre orası uygun geldi
BirazbundanBirazondan1 Yildiz123- evet çok güzel bugün yıkadık rengi de atmadı. Annem kolay kolay beğenmez o bile beğendi. 😁
Beyza55- aminehumamoms istanbulbebektasarım diye bir sayfadan 750 tl ye 10 lu set yaptırdım harika geldi
NesliMomm aminehumamoms Merhabalar, evet yıkadım yıkayınca toplandı sandım ama ütüleyince eski halini aldı. ☺️Zaten 0-3 aylık çok giydiremeyiz gibi🤷♀️
imrnx aminehumamoms baby_muslin sayfasında yaptırdım sadece tulum şapka ve müslin örtü cok güzel modeller var tavsiye ederim. Tabi daha gelmedi benimki ama😂