Yazmelegi_ Sevgili moderatörlerimiz,girdiğimiz postlarda kelime araması yapabilir miyiz böyle bisey mümkün mu mesela ben postun birine giriyorum çok konuşma oluyor tek tek okumak yerine istediğim kelimeyi yazıp aratabilir miyim?
Mutlulukkk Yazmelegi_ oluyor canmm. Arama kismina ornegin ‘suni sancı’ yazdiginzda 100tane konusma olsa bile direkt olarak ilk yazilan ‘suni sanci’ ile ilgli olan cumle cikiyor. Ben hep oyle bakiyorum istedigim seylere.
Pamuk Yazmelegi_ Evet forumda Ara kısmında merak ettiğiniz konu hakkında örn. “Şeker yüklemesi” sadece bunun üzerine olan içerikler cikiyor.
myangelson Yazmelegi_ bulursun canım ama uygulamadan değil internet sitesinden girdiğinde. Benim telefonumda sağ üstte 3 nokta var ayarlar gibi birşey. Ona basıyorsun “sayfada bul” diye bir yazı var ona bastığın zaman aramak istediğin kelimeyi yazıp bastığında butun geçen kelimeler gözükür birazdan görsel ekler gösteririm
Yazmelegi_ Mutlulukkk forumda Ara kısmından oluyor evet ama bir sürü post geliyor ve benim merak ettiğim posta giriyoruz ya o posta girdiğimiz de üstte arama butonu olurmu diye sadece o postta arama yapsak
Mutlulukkk Yazmelegi_ oyle bsey yok malesef ama cikan postlarin hepsi o aradiginiz kelime ile ilgli oluyor zaten. Basliklar farkli olabilir ama icerikte o aradgniz kelime ile ilgli bi konu muhakkak geciyordur.
Pamuk Twobabysmom Sol üstte 3 cizgi var oraya basınca forumda Ara imgesi var. Estağfurullah tabiki soracaksiniz🤗
Mutlulukkk Twobabysmom forumdayken sol ustte 3 tane cizgi var ya oraya tikliyorsunuz. Orada arama yeri var o iste ☺️