Tuba04 herkezin kendi acisi kendiyneyse o zaman burda kimse oost acmasin kimse yorum yapmasin belki zor durumda anliyorum ama empatiden kastim Allahin demek ki bi bildigi var ki ona tekrar nasip etti bu o kadar guzel bisey ki siz anlayamassiniz. Bebek isteyen biri olarak söylüyorum siz bunu anlayamassiniz bu o kadar guzel bi nimet ki, o kadar guzel bisey ki normal tedavisiz gebe kalmak ile arasinda daglar kadar var mesela soyle düşün hic bi sorunum yok 3 yildir evliyim fakst gebelik hala elde edemedim neler denedim neler yaptim kac kere hastaneye doltora gittim ama bi sorun yok esimde de bi sorun yok ama olmuyo belirsiz bi durum. Simdi ben hamile kalsam o kadar ugrastan sonra o kadar cabadan sonra hamile kalsam rabbim bana da tattirsa o annelik duygusunu, ve sende dogal yolla hic deneme yapmadan kolay bi sekilde hamile kalsan sence hangimiz daha cok şükür edederiz. Sen mi ben mi? Rabbim kolay sekilde nasip ettigi mi daha cok sevinir mutlu olur yoksa cok caba gosteren mi? Annelik duygusuna hasret olan mi o duygunu tatmis olan mi? Bide olaya o yonden bakmayi dene bence. Bu yuzden hic bi kadinin bebegini aldirmasini istemiyoruz ne yasarsa yasasin o bebegi aldirdigi zaman belki diger evladindan cikar acisi kiymet bilmeyene kiymet verilmez tamam mi? Biz o hamile kalmanin önemini o kadar iyi anliyoruz ki sizden daha cok amladigimiz emin ol kesin. Aldirmak istemesini yargilamiyorum sadece kiymet bilmemesine kiziyorum dua etsin diyorum rabbim ona kolaylikla nasip etmis diyorum şükür etsin diyorum ksura bakma ne olursa olsun bu bencillik oluyo.