Maviii merhaba arkadaşlar, doğum hikayemi pozitif yönleriyle paylamayı bende çok isterdim.. fakat her güzelliğin bir dikenli yolu olduğunu söyler büyüklerimiz.. Negatif olan hiçbir şeyi sizinle paylaşmayacağım.. fakat bir kaç naçizane fikirde bulunabilirim.. -Aa suyum geldi deyip koştur koştur hastaneye gitmeyin.. evde biraz sancılarınız gelsin gerçi o anda insan panik yapıyor. -Çatı muayenesinden sonraki kanamayı önemseyin ve ne kadar kan geldiğini bilin.. (Bir gün boyunca kanama+sabah suyum geldi) detaya girmiyorum çünkü kimseyi korkutup zan altında bırakmak istemiyorum. Güzel şeyler için sabredeceksiniz 🌸🌸 Normal doğum oldu.. meleğim şimdi kucağımda.. bizde happy kidsli olduk 🥰🥰
deletedmom734 Maviii Canımmm ❣❣❣❣ hayırlı uğurlu olsun kurtulduğuna sevindimmm doğumun zor geçmiş sanırım şimdi ikinizde iyisiniz şükür bizede dua et lütfen sen şimdi anandan yeni doğmuş gibi olmuşsundur duaların kabul olur sağ salim atlatalım inşallah
Seydanur Oncelikle rabbim bebegini size bagislasin gozun aydin adina cok mutlu oldum..fakat birsey soracam dogum sancisi sencr neye benzio? Cok dikisin oldumu ? Ve kac saat sanci cektin yani dogum kac saat sonra oldu su gelince ?anlatirsan cok sevinirim..
Maviii Seydanur bu kadar üst düzey bir acı yaşamadım, o yüzden tarif edemiyorum canım. benim canım çok hassas dayamadım yani hastaneyi başlarına yıksam yeriydi 🌸 ama yapıyorsun işte
Maviii reinamm canım dikiş meselesine girmeyim gerçekten korkutabilir seni,, 15 saat sonunda bebeğimize kavuştumm
Maviii reinamm baya atıldı o zaman öyle söyleyim benim kanamam durmadı makata kadar dikiş olduğunu hissediyorum
Eymenikoo Maviii Hayırlı olsun , zorlu bir doğum olmuş sanırım kendi sancınız hiç yokmuydu suni sancı verdiler acaba .. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunuzu tekrar geçmiş olsun ☺🌸🌼
Maviii Eymenikoo evet canım zordu ☹️ devlet hastanesine gidiyordum canım kendi sancım 2 miş, gerisini hastanede verdiler işte
Eymenikoo Maviii Anladım çok geçmiş olsun neyseki şimdi iyisiniz maşallah..Umarım kısa zamanda dikişlerin iyileşir yaşadığın tüm acıları unutursun 🙏