clkz G12s_18 kirazı size kim tavsiye etti? İlk kez duyuyorum. Eğer sorun olur da sezeryana alınırsanız kanamanız durmaz. Kirazın kan sulandırıcı etkisi vardır. Ameliyat olanlara da özellikle yedirilmez. Lütfen dikkatli olun. O konuyu doktorunuza sormanızda fayda var
Eylul0363 34+1 olduk 2 gündür aşırı derecede ishal ve kusmam var. Acile gittim 2 serum takıldı salgın varmış. Hala değişen bişey olmadı bende 😔 inşallah bebeği etkilemez
Simaymavi G12s_18 teşekkür ederim ben sezaryen den korkuyorum da suni sancı istiyorum o yüzden 38+1 im bebek kilolu diye doktor sezeryan deyince geçen gün korktum bi Allah razı olsun cevabınız için
Kubra0123 Simaymavi devlet hastanesindemi dediler benimde kilolu olablr şimdiden tombul çünkü devlet hastanesine gidyrm.
_brcu88_ G12s_18 aynen güzel ilerliyor🤭😂nasıl geçtiğini anlamıyorum ben 🤭😂hayırlısı bakalım birde kesin gün verse doktorum onnu bekliyorum merakla
Elzsy2023 G12s_18 38+4 , ya bana da öyle dedi. Bu hafta gelmezse suni sancı başlatacağız dedi. Ya açıklık olmazsa. Hiç ama hiç sezaryen istemiyorum ben. Bebek az kilo alıyor diye çok bekletmekte istemiyor
Elzsy2023 G12s_18 yürüyüş, merdiven, pilates topu hepsini yapıyorum tık yok. Bebek küçük olmasa geleceği zamanı bekleyeceğiz de. Suniden korkmuyorum yeterki istenilen açıklık olsun 🤲🏼