N-23 korkup endişelenmenize ve hamileliğinizin geri kalanında tadacağınız muhteşem anıları korku ve endişeyle geçirmeye gerek yok bence bildiğim kadarıyla bebişin hayati veya sağlıyla ilgili bir risk yok sadece biraz fazla kanamanız olacak ve normal doğum yapamayacaksınız ama zaten normal doğum yapıp yapmayacağınızıda bilemezdiniz hiç üzülmeyin inanın benim annem 34 haftalık gebe 31 haftalıkken gelişiminin 2 hafta geride olduğu karın çevresinin küçük olduğu söylendi ve riskli doğum doktoruna yönlendirildik ve doktor annemin yaşı ileri olması nedeniyle (38)down sendromu olabileceğini ve bir test yaptırıp 8.000₺ sonuçlara göre gebeliğe son verileceğini söyledi annem hamileliğinin en güzel anlarını ağlayarak ve üzülerek geçirdi bizide o şekilde oysaki bebeğin en hareketli olduğu zamanlardı hamile çekimi zamanıydı bebek alışveriş zamanıydı ama zehir oldu şimdi oerşembe günü kontrolümüz ver güzel anneler bakalım gelişimimiz normal seyrine ulaşmışmı bizim için dua edin uzun lafın kısası şuan takmıyoruz ve takmayıp normal hayatımıza devam ettiğimiz takdirde bebiş dahada iyiye giddiyor ve kendini topluyor Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın ama o bizim bebeğimiz her ne olursa olsun bizim onun annesi sensin o senin parçan biz zeynep ecrinimizi sadece sağlıkla eksiksiz fazlasız sapasağlam doğmasını ve sağlıklı bir hayat sürmesi için bol bol dua ediyoruz siz annelerde birbirinize dua edin lütfen ve bu mucizevi hamileliğin tadını çıkartın anneme bakınca şunları düşünüyorum anne olmak için deli olmak lazım kafayı yemiş olmak lazım içinde canlı bişi var ve hareket ediyor ve senin sen yaptın senin parçan harika ama büyük sorumluluk ben kendi sağlığım için bile alamayacağım riskleri annem bizim için alıyor öok farklı dediğim gibi o yüzden hayatınızın neredeyse en güzel anlarının tadını çıkartıp bol bol dua edin tatlı ve hoş anneler sağlıcakla kalın🌺❤️