Çok şükür benim de bebeğimin de sağlığı iyi ama hastaneler ve doktorlar beni mahvetti birkaç ayda yaşlandım. 6. Haftada ne bebek var ne de kalp atışı düşük yapacaksın dedi doktor düşmezse kürtaj yapıcam dedi tabi ben şoka girdim 1 hafta üzüntüyle geçti. O arada şiddetli öksürüğüm vardı ben de nasıl olsa bebek yok dedim 3 gün boyunca öksürük şurubu içtim. Bebeğimi tehlikeye attım yani hep dua ettim sonra inşallah bişey olmamıştır diye vicdanım sızladı. Psikolojik olarak çok etkilendim. Neyse sonra başka bir doktora gittim kürtaj için ama kalp atışı duyuldu ben çok şaşırdım tabi çok da sevindim. Sonra ikili test zamanı geldi ben yaptırmak istemiyordum yaşımdan dolayı riskli çıkacak diyordum ve öyle de oldu ikili testim 1/50 oranında yüksek riskli çıktı. Yine benim için korku dolu günler başladı. Hemen fetal dna için kan verdim bu şekilde yaşayamazdım. 1 hafta sonra tam doğum günümde hediye gibi güzel haberi aldım yavrumun kromozom anormalisi falan yoktu. Dünyalar benim oldu. Haftaya detaylı ultrasonum var bu kadar şeyden sonra korkarak giricem sanırım 🙄