9423 Hanımlar anne yanı beşik içine yatak alacağım da internetten alipta memnun kalan varsa, hangisini alayım bilemedim. Hem yatak hemde beşik içi yatak için ikisini sormak istedim.
Merve800 9423 ben elelebaby markasının anne yanı olabilenine aldım. Kendi internet sitesinden daha bebeğim doğmadı yatmadı ama kurulumunu yaptık. Çok güzel görünüyor. Şuan memnunum. Ve katlanıp küçücük bile oluyor büyüdüğünde yerde kaplamaz beşiği katla çantasına koy kaldır.
hilalaktascelik 9423 Ben ebebekten baby plus valley model park yatak aldım içime de yatağı yataktan twiny aldım şu an baya indirimde
9423 Merve800 anne yanı beşiği aldım sünger yatak geldi besikle bberaber beğenmedim onun için yatak alacağım oni sormak istedim aslında hangisi daha iyi diye.
Mediha99 9423 evet o yatak benim için de yetersiz geldi o yüzden twiny aldım gayet güzel memnun kaldım
Mediha99 9423 evet gerçekten pahalı 1.500 falandı ben kaç aydır takipteyim geçen gün kendi sitesinde sepette %50 ye yakın indirim vardı 800 e almıştım🥹
Mediha99 9423 aslında kısa değil anne yanı beşikte ben 3-4 yıl uyutmayı düşünüyorum çift taraflı yenidoğan ve sonrası için kullanılıyor onu düşünerek uzun vaade için aldım ☺️
9423 Mediha99 montessori yatak oda takımı aldım ben o yüzden beşikte çok uyumaz diyr düşündüm genelde 1 en fazla 2 yaşına kadar yatıyorlar.anne yani beşikte çocuklar gerçi her çocuk farklıdır ama genel.olarak böyle:) 700 tlye trendyolda.buldum o yatağı 1500 değilde bakalım alacağım.sanrim mecbur