Omrebedel ben 11 ay hamile kalamadim. Klomen kullandim yine hamile kalamadim. Esimdede bendede sorun yoktu. Neyse ben son ayda tam bir yil olacakti evliligimiz, cok istedim hamileligimin bize evlilik yil donumu hediyesi olmasini ve cok sukur oldu. Adetim bitiikten sinra tekrar ikinci defa klomene basladim. Basladiktan sonra bi aksam sut koydum tencereye maydonzda koydum icine , bide viks die bi krem var ondan koydum, bi kaba doktum buhari cikiyoken comeldim buharin ustune oturdum ve buharlar havaya ucmasin die belime battaniye sardim kap altimda kalcak vaziyette yarim saat boyunca kalkmadan oyle comelmis oturdum. Ertesi gun aktara gittim , evru destanin bi kürü vardi oyle hamile kalmis gottim onun dedigi otlari aldim. Coban cantasi, aslan pencesi, civan percemi otu. Hepsinden 5 tl lik aldim. Sonra uc hafta boyunca hic aksatmadan ac karnina sabah ogle aksam bi cezvye ucunden birer tutam koyup kaynattim bir bucuk bardak su koyarak. Sonra soguk degil sicakta degil ilik sekilde ictim kürü. Ama kaynadiktan sonra altini kpatip 20 dakka dinlenmesini bekliosun otun. Zaten o 20 dakka beklerken kür ılımış oluyo oyle iciyosun suzdukten sonra. Bu arada yumurtlama gunlerini hic aksatmadan hep degerlendirdik. Bide cok ama cok dua ettim aglaya aglaya ictim hep o sulari. Artik iliskiye girmek bile eziyet geliodu bana. Nyseki hamile kaldigimi adetim uc gun gecince ogrendim. Anlamadigin bisy oldugunda sorarsan cevaplarim