Anonimkalalim Vestel kullanıyorum. Elim ayağım gibi diyebilirim. Çok memnunum. (Eksi yanı motor önündeki filtresi tek aşamalı. Başka makinelerde o filtrenin önünde de ayrıca bir filtre varmış. Belki ona dikkat edebilirsiniz alırken.)
Neslibt72 Anonimkalalim teşekkür ederim bende bilmiyordum bu ayrıntıyı alırken mutlaka soracağım bunu
Neslibt72 Buhara boshtan soğudum açıkçası ama onun haricinde ne olsa alırım modum da var 😂 arçelikte düşünüyorum muhtemelen beko arçelik fiyat olarak hemen hemen aynıdır
Neslibt72 Kurabiye93 bende çok erteledim kiracı olduğumdan koyacak yer yok ama makinenin üstündeki dolabı söktüreceğim artık herkes faydalı olduğunu söylüyp
Neslibt72 ragi7012 Siemensinde beyaz eşylaarı genelde kaliteli çıkıyor tabi bir tık fiyatları fazla :(
Neslibt72 Baharoloji işte bosch direk istemiyorum onun için araya dolap yaptıracağım basit bir şey böylelikle birbirlerine dokunmamış olacaklar. Bütün beyaz eşyalarım bosch evdekiler ama nedense hiçbirinden memnun kalmadım evlendiğimden beri
Neslibt72 Badesmmom aa beko çok merak ettiğim marka kurutmada. İlla ayrıntılı pahalı olanı almaya gerek var mı acaba 🤔
elifaydinn Busrata33 bende bunu kullanıyorum çok da memnunum tavsiye ederim diğerlerine markasından dolayı o kadar para vermeye gerek yok bence ama tercih meselesi tabi 😊
Blossom Neslibt72 Grundig kullanıyorum ve çok memnunum. Çok da araştırmıştım. Beyaz eşya konusunda çok iyiyimdir 😄 Eşim bana bırakır elektronik eşyaları. Sen daha iyi seçiyorsun der. YouTube’da falan da izleyebilirsin Grundig’le ilgili çok fazla video var. Kurutma makinesinde en çok satan markalardan biri.
aminehumamoms Neslibt72 beko km90 kullanıyorum ocaktan beri kullanıyorum çok memnunum yok böyle bi kolaylık ve çok kısa sürede kurutuyo çok çamaşır atmama rağmen günde en az 2 kez açıyorum çok kullanan biriyim