karanmom Derinnmom hamileyken çoğu kişi şunu dene bu geçirir vs dedi ama inan gecirecek şeyi bile yiyip icemiodm prilam başda fayda etmedi sonradan vücudum alıştı demek ona
Durubebegim Derinnmom ahh bilmezmiyim onu ben 9 ay boyunca öyle sarı safra kustum ve genellikle sabahları oluyordu o geldikten sonra rahatlardım senin kan geleme sebebi büyük ihtimal derinden öğürdüğün için tahriş yapmışsındır boğazını ama yinede dr sormaktan fayda var
Ilba_34 Derinnmom yani midenin alabileceği bişeyi yersen en azından bulantıyı önlemiş olursun ☺️ yoksa sonu hüsraaaannn 😁
Deryalina- Bende çoğunlukla oluyor artık kusmaktan midem tamamen boş oluyor ve bu şekilde kusuyordum sonralsri kan gelmeye başladı hafifti onemsemedim kusmaktan boğazım yırtıldı diye geçmiş olsun umarım düzelir benim 13+2 hala devam ediyor
Derinnmom Deryalina- aynı hafta aynı gündeyiz canım artık kusacak birşey kalmıyor o yüzden boğazımız tahriş oluyor öğürmekten
Bulbulyuvasi Safra kusmuşsun elinden geldiğince sıvı tüket salatalık ye. Prilam verdiyse kullan doktorun uyumadan 2 tane iç. Geçmiş olsun
Derinnmom Bulbulyuvasi canım prilam bende işe yaramadı daha kötü oldum bence, salatalık sebze meyve ve su çok tüketiyorum ama hava çok sıcak olduğu için pek işe yaramıyor
Ebebe Derinnmom dişlerinizden de geliyor olabilir kan kontrol edin. Ben de aynı şeyleri yaşadım ilaç falan ise yaramiyordu bana kusmak rahatlatıyor en güzeli kusun gitsin
Derinnmom Ebebe kusmayana kadar rahatlamıyorum ki 😂😂😂 yaşasın kusmak yemin ederim hsjdkdkd kız dişlerimi 6 ayda bir temizletiyorum ve muayene etmeye gidiyorum
Bulbulyuvasi Derinnmom kuzum çok kötü olursan acile git serum da veriyorlar bazen o da rahatlatıyor. Ben hamileliğimin başında sadece safra kusuyordum 3 aya kadar. Serumdan sonra safra yerine yemeğe geçtik 🫠
Ebebe Derinnmom kız kan basıncı arttığı için diş etleri şişip kanama yapabiliyor. Ben de kan kusuyorum sanmıştım bı kere de sonraki günler farkettim dismis 🤣
Derinnmom Bulbulyuvasi canım geçen ay fulll serum zofer 😂😂 şimdi de batmanda bi enfeksiyon olayı var hastanelerde o yüzden haftada 1 acile serum yiyorum
ladyax Derinnmom 18. Haftaya kadar her sabah ve gece bu şekilde kustum türlü ilaçlara rağmen sonra geçti şükür