Pamuk benimki tam bi supriz oldu. Ben Yasmin ile korunuyordum başlayalı iki ay olmuştu. Düzensizlik yapar dediler. Ben üçüncü ay yeni kutu alıp kullanicaktim. Adetim gecikmeye başladı. 6 gün gecikti iki tane test yaptım çıkmadı , sonra 17. Gün oldu hala olmadım bida test yaptım yine çıkmadı. Taaki 23 gün gecikene kadar bekledim ve tabi bu süreçte hapı kestim kendi kafamdan çünkü içimde bı yerde ya hamileysem kuruntulari dolaşıyor. Doktordan randevu aldım 24. Gün gecikmemde gittim doktor tahlil yaptı direk karnıma bakmadan. Kan sonucun yarın çıkar dedi. Neyse ben eve gittim yattık kalktık hastaneye sonuç almaya gidiyoruz ama eşimde bende eminiz ki hamile değilim bakicak bi sorun varmı yoksa adet söktürücü vericek bizde de evimize donucez güle oynaya ( evde 3 tane daha kuzucugum var ve hiç zamanı olmayan bı gebelikti ) o yüzden dedim gule oynaya diye. 😄 her neyse doktorun odasına girdim. Senin neyin vardı dedi, haa regl tarihin gecikmisti bı bakaliiim diye baktı sonra dediki, sen zaten e nabizindan bakmissindir ne olduğunu biliyosundur dedi. Bende anlamam görmem diye hiç bakmadım o yüzden yoo bakmadım dedim. Sonra dediki 😂 gebe olduğunu bilmiyorsun yani 😬 tabi ben şok. Neeeee demişim. Neden bu kadar sasirdinki dedi. Bende benim evde üç tane daha çocuğum var dedim. Haklısın uzulmekte ama olmuş bı defa annesi yatta karnına bakalım dedi. Kese oluşmuş içinde minnacık bir noktacik. O an bütün kaygilarimi unuttum ve içime acayip bı umut ışığı serpildi. Eşimi cagirdi ve söyledi. Eşimin tepkisi (Allah Allaaaah yaaa Subhanallaaaaah Vallahami doktor hanım Hiiiih Aayyy Allah allaaaaaah ) 😂😂 adam sanki ilk kez baba oluyor. Yolda eve gelene kadar abartmıyorum Allah allaaaaaah 😍😍 Allah allaaaaaahh diyerek geldi. Ben ağlıyorum o sevinç haykirislari koparıyor. Öyle bi öğrenme oldu dördüncü bebegimde. Şimdi 26 haftaligiz gece 00:00 olsun benden önce bebeğin günlük gelişimini okumak istiyor. Sürekli eli karnimda bu erkekleri çocuğa doyurmak mümkün değil. 😂😂