Evettttt sonunda ben de buraya doğum hikayemi yazabiliyorummmm .🙏 perşembe günü evde suyum geldi kızlar ne sancım vardı ne ağrım tabiki yalancı sancılar gelip gidiyordu ara ara ama doğum sancım yoktu hiç ne zaman nstye bağlansam sancı çıkmıyordu velhasılkelam😂 cuma günü hastaneye gittik yatış yapıldı su geldiği için hemen nsteye bağlandım sonra doğum haneye indim vajinal muayene etti ebeler açıklık 1 cmdi ama suyum gelmeye devam ediyordu o yüzden hemen nöbetçi doktor ultrasondan muayene etti ve suyumun normal olduğunu ama suyum geldiği için yatış yapmak gerektiğini söyledi ilk normal doğum planlıyordum nöbetçi doktor bebeğin suyu geldiği için risklerimizi saydı bebek susuz kalırsa kalbi durur , bebeğin kordonu kopar, bebeğin eşi bebekten önce düşer , vs vs. Bu gece ben burdayım seni sezeryana alalım mı dedi bende böyle sayınca korktum dedim hani madem bu kadar riskli tamam dedim normal doğumu beklersek suni vereceğini ve 12-24 saatte bile belki açılman olmayabilir bu riskleri göze alıyor musun dedi bende almak istemedim . Sonra beni kendi değerli doktorum aradı doktorum tam bir melek 💙 hemen bana dedi biz normal doğum planlıyorduk sezeryan yapmayalım yatışın yapılsın antibiyotik başlansın 12 saat açılma beklensin suni almak istemezsen vermeyelim dedi bir bakalım sancın varmı dedi benim yatışım yapıldı ama 12 saat bekledik ne açılma oldu ne de sancı oldu sürekli nst bağlandım ilaç tedavisi aldım doktorumda hafta sonu normalde çalışmıyor eğer çalışmadığı için çağarırsan 5 bin ek ücret ödüyorsun telefonda bana cumartesi çalışmıyorum nöbetçi doktorlar ilgilenir dedi bende çok üzüldüm açıkçası sonra 12 saat sonra saat sabah 5.30 da uykuya dalmışım saat 6 ya kadar yarım saat kadar hemşireler gelip doktorunuz geliyor ve sizi sezeryana alıcak hemen giyinelim ve hazırlanalım bekleyelim dedi ve ben çok şaşırdım 🥹😇🤩 çünkü benim doktorum hafta sonu gelmiyordu hastaneye sırf benim için geldi saat 6 da hemen çatı muayenemi yaptı açılmam yok dedi istersen suni verelim dedi ben istemedim hemen beni sezeryana aldı hazırlandım sedye de doğum haneye inerken titremeye başladım hem korkuyordum hem çok heyecanlıydım doktorum elimi tuttu bir an bile beni yanlız bırakmadı beni hep sakinleştirmeye çalıştı konuştu benimle ben iyi olmadan anestezi vermediler anestezi verirken de elimi tuttu korkma dedi çok destek oldu özel hastane sonuçta gelmek zorunda değildi her neyse anestezi verdikten sonra saat 07.07 de başladı amilyatım oğlum 07.11 de doğdu bebeğim benim 💙 o an nasıl bir duygu size anlatamam 🥰🥰🥰 Sonra bebeğimi bana temas ettirdiler baktım gayet çok şükür sağlıklıydı hemen onu aldılar muayene vs için benim dikimim yapıldı bende işim bitikten sonra odaya alındım geldiğimde oğlum da gelmişti 🥹😇🧿 3 gece kaldık hastane de dün çıkışımız yapıldı ama oğlum sarılık değeri 11 olduğu için ışık tedavisi olması gerekiyordu 12-24 saat en fazla ışın alıcak bende evdeyim bol bol dinlenip süt sağıp kendime bakmam lazım oğlum eve gelene kadar sütüm gelmesi için uzun lafın kısası annelik çok güzel bir duygu 3 gecedir hiç uyumadım ama hala ayaktayım anne olunca anlarsın diyorlardı gerçekten haklılar sezeryanlıyım hastene de sırf bebek çenesi gelişsin diye sürekli 2 saatte bir emzirmeye devam ettim hiç uyuyamadım inşallah oğlumu yarın alırım darısı sizlerin başına kızlar 🙏💙 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 istanbul Bağcılar Medine hospital de doğurdum doktorum Tea Tavadzade 🙏 doğum ücretim ayrı yeten yatışıma para almadılar doktorum da sağolsun kendi isteğiyle hastasına sahip Çıktı ve geldi benden de ek ücret almadılar 15.000 e doğumun gerçekleşti 😇bu arada öyle ahım şahım ağrılarım yok belkide daha yeni diye sadece kesilen yerde dikiş acısı ağrısı sızısı oluyor bunlar da gayet çok normal bir bebek dünyaya kolay gelmiyor çok şükür rabbim bana da nasip etti bu duyguyu yaşamayı 😇💙🥹🙏