Mlsfcr Kızlar bugün çok yoruldum bi buçuk saatte yol geldim arabayla kaynanamlara yerim değişti diye mi sıcaktan mı uyuyamıyorum bilmiyorum 30+3 teyiz siz niye uyumadınız
kahvesever__ Mlsfcr sıcaklardan olabilir bende oğluma mama verdim yedi şimdi de ağrılarım var biraz inşallah doğuracam artık😂
Birrrcan Mlsfcr eşim gece vardiyasinda bir uyuyor bir uyanıyorum korkuyorum alışamadım daha sanırım bu yüzden uyuyamadım
cokkasmabeabi Mlsfcr başta sicaktandi sonra kız da oğlan da dönüşümlü uyandı tam yatıcam ezan okundu namazı kıldım vs derken uyuyamadım 🥴 bi ara uyurum diye ümit ediyorum
Mlsfcr Birrrcan Allah yardımcın olsun canım seni iyi anlıyorum bende polis eşiyim insan tedirgin oluyor ister istemez
Oznurkocuk Birrrcan benim de eşim gece vardiyasında alıştım korkmuyorum sadece tekim doğumum yaklaştı gece vardiyasında sancım gelir diye korkuyorum 😢
Birrrcan Oznurkocuk maşallah ne güzel inşallah bende alışırım çünkü bir saat uyuyorum tekrar uyanıyorum TV hep acik ışık açık nasıl gecevk böyle bilmiyorum ne kadar sürede almıştınız
Oznurkocuk Birrrcan 1-2 aya alıştım her gece dua ederek uyudum o yüzden hiç korkutmayın kendinizi kapınızı kitleyin alışırsınız sizde☺️🌸 10 aydır da evliyim insan ister istemez alışıyor