Goksu_argum_1 Kızlar yeni digum yaptım henüz 21 günlük bir kızım var benim anlamadığım konu istemeden nasıl hamile kalıniyi yanlişika nasıl oluyo yani bilmediğim için soruyorum açikça anlatirmisiniz ona göre dikkat edeyim bnde
guclubiranne Goksu_argum_1 canım genelde geri çekilmeyi korunma yöntemi olarak kullananlar kalıyor, bazen de spirali olanlarda spiral kayıyor vs hiçbir yöntem %100 korunma sağlamıyor maalesef
Zeyneb_mihrap76 guclubiranne başla 4.5 yıl geri çekişme yöntemi ile korunduk hiçbir sorun yaşamadım ikinci gebeliği istedik geri çekilme olmadı ve hamileyim yani erkek isterse çok iyi geri çekilincede korunma saglanır
Nur1212 Benim hesabımla ve uygulamalara göre yumurtlama donemim geçmişti ilk kızıma da tedaviyle hamile kalmıştım tedavi olmadan hamile kalamazsin demişti doktor ona da guvenerekten 1 kereliğine eşime izin vermiştim ve şuan 34 haftalık hamileyim 😂😂
Emine_eymen Goksu_argum_1 geri çekilmeyle korundugumuzu sandık kızım 1 yaşında eşimde kendinden emindi halbuki
symag Emine_eymen aynıyız. 8 yıl öyle korunduk üstelik. O kadar güveniyordum yani 🤭 sonunc şuan 35 haftalık olduk. Ama mutluyuz
Kaaninannesi37 Benim de oğlum 10 aylık kızıma 6.5 aylık hamileyim doğal yöntemle korunuyorduk pardon korunduğumuzu sanıyorduk😀
turkuaz_ Goksu_argum_1 erkek beyefendi kendine ve çüküne çok güveniyor . Eşinide ikinciye hamile kalırsa yaşayacağı stressi sıkıntıyı hiç umursamadığı için ve zevkine düşük olduğu için korunmasız ilişki istıyor sonrası zamanında çıkaramayınca hoşgeldin yeni bebek
Emine_eymen symag güvenmemek gerektiğini öğrenmiş olduk ama bebişlerimiz iyiki olmuş oğlum var 5 yaşında kızım var 1 yaşında çok şükür rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Hhbnhbnjvv Yanlislikda derken korunmakla hamile kalmak bana gore %90 diyelim. Cunki ben evlendiyim 2ci beraberliyinde hamile kaldım. Dogru duzgun bile iliski olmadı daha malum isi hall ederken hamile kaldım hemde hemde geri cekilmeyle..
Kaaninannesi37 Nur1212 gece uykularında zor oldu mu? Biri uyurken diğeri ağladı da uyandı mı? Benim de aralarında 13 ay olacak çok korkuyorum
Nur1212 Kaaninannesi37 valla daha dogurmadim 34 haftalıgim ama eminim ki olucak çünkü benim kızımın uykusu çok çok hafif çıt sese uyanıyor hemen bı sure en azından toparlanan kadar ayrı odalarda uyutmayi düşünüyorum eninde sonunda alisirlar diye düşünüyorum