Beklenenim11 13.haftamda serklaj yapıldı. İlk bebeğimi kaybetmiştim ve hamileliğimi duyunca bile şok geçirdim çünkü psikolojik olarak hala atlatamamıştım ama Rabbim mucize vereceğini göstermişti adeta. Çok ağladım serklaj olmadan yani kendimi ve bebeğimi üzdüğüm için aşırı kızıyorum kendime çünkü ne serklajı anladım ne de sonra ağrı sızı oldu. Sıfır acı oldu ki hemen ertesi gün progrstan fitili vajinal uyguladım hassasiyet bile olmadı. Haftanız küçük olduğu için Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ki benim rahim ağzımı çektikçe sıkıntı olmuş dikişimi bile zor atmışlar yani 28 i görelim başka şey istemiyorum demişti doktorum. Rahim ağzım birden küçüldü her hafta daha da kısaldı ama ben Allaha teslim oldum. Kan sulandırıcı iğneler, progestan fitil, progestan iğne, makattan endol fitil vs vs. Sayamayacağım kadar çok ilaç ama ben hiç biri zarar verir diye düşünmeden inanarak içtim ve gerçekten hiç bir yan etki yapmadı hamdolsun. Şimdi 36+6 yım 😊 yani sadece Allaha teslim olun ve mucizenizi bekleyin, inanın herşey güzel olacak. Uzun oldu hakkınızı helal edin🙏🏻