merveTZ-16 yalancı ağrıdan sancıdan başka bişey yok yaa göğsümden sıvı da geliyo her ikisinden de hatta arada azıcık uyarıyorum belki tetikler diye 🤭 ama yok gelen giden 💃🏻 sizde neler var 💅🏻
Byzeasl merveTZ-16 benimde son 4 bu gece hiç uyumadım karnımın aşşağısı aşırı ağrıyor kasıklara doğru olan bölge doğum sancısı mı bilmiyorum
merveTZ-16 kahvesever__ 3 kaldı bizde de ama durum aynı gittikçe kilo alırsa normal doğuramam diye tırsıyorum hemen gelse keşke yarın sancım olsa 😂
merveTZ-16 Byzeasl yalancı sancıların var mı seninde ya bende var düzenli değil zaten her defasında devamını bekliyorum ama kesiliyor 🤭
Byzeasl merveTZ-16 yalancı sancı olamaz ya artık gerçek sancım olsun istiyorum da bi an önce doğurayım bitsin bu hamilelik ayrıyeten göğsümün alt kısmındaki kemiklerim aşırı ağrıyor sadece sağ tarafım ama
merveTZ-16 Byzeasl hadii bakalım düzenli geliyo mu peki valla bendeki yalancı ya hastalanacakmışım gibi bacaklarım ağrıyo ama hem dayanılmaz değil hemde geçiyo benimde batıyo artık yukarı doğru göbeğim de düşmedi vay halimee
merveTZ-16 1prensesannesi_ son günler geçmiyo cidden bak bizde geçti de noldu 😂 hâlâ asayiş berkemal 😅
Byzeasl merveTZ-16 benim düştü göbeğim aşşağı 8 dk da bir düzenli oluyor ve şiddetli regl ağrısı gibi ama bi tık şiddetlisi hareketleri de beni aşırı zorluyor ikisi bir dayanılmıyor uyuyamıyorum
merveTZ-16 Byzeasl Allah yardımcın olsun hastaneye nasıl gideceksin sancıların da düzenliyse Rabbim kolaylıkla bir avazda kurtarrsın inşallah 🫶🏼
Byzeasl merveTZ-16 annemlerdeyim onlar götürürler beni ama yarın git eti düşünüyorum eğer yetişebilirsem Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah🤲🏻