piemses_annesi İyi geceler kızlar bir kaç saattir kasılma ve ağrim var sancım yok ama rahmime iğne batıyor sanki belimin ağrısından olucem 38. Haftam doğum mu yaklaştı veya başlamak üzere ne oluyor uykusuzluktan da olucem artık 😫😫
Gizemmmm188 piemses_annesi bebisin kilosu yerindeyse sorun yok Bence zamanida gelmis aslinda 🙋🏻♀️😅 rabbim kavustursun
FatmaAhmett piemses_annesi doğumun başlıyor olabilir canım benimde aynı senin gibi oldu ertesi gün doğurdum
Byzeasl 1prensesannesi_ piemses_annesi bende öyleydim be şuan 39+2 deyim hala doğurmadı. Bugün yüne gece aşırı hareketliydi yürüyüş sonrası sabaha karşı da hiç uyuyamadım karın ağrım var doğum mu bilmiyorum ama sancım dinmedi yani
piemses_annesi FatmaAhmett ciddi misin sancım yok ama sadece bebek çok hareketli kasılmaların çok bel ağrım var birde
1prensesannesi_ piemses_annesi bnim de 37+5 haftalık hamileyim sürekli karın ağrısı var geçmedi bı türlü sizde de var mıydi acaba aramızda bı kaç gün var da o yüzden sordum belim de ağrıyor bazen altında batma hissediyorum
piemses_annesi Oznurkocuk değişiyor hareketsiz olurlar derler ama benim kardeşim dogurmadan çok fazla hareket etmiş gece sabahina doğmuş
Byzeasl Ama uyuyamıyorum da ben sanki doğuracakmışım gibime geliyor sırtım ağrıyor kasıklara doğru sancım var korkuyorum ya bilmiyorum şuan hareketsiz mesela
Oznurkocuk Byzeasl benim de öyle oluyor duş alınca rahatlıyorum biraz yalancı sancılar öyle öyle geçiyor
Byzeasl Oznurkocuk ya aksine misaifrlikteyim bide duşa da giremiyorum yaşadığım bölge deprem bölgesi şartlardan dolayı alamıyorum şuan
1prensesannesi_ Atlassmomm doktora gittiğinde bana da haber verir misin karin ağrısı neden sık sık oluyormuş