Prenssannesi_ Güzel anneler şu 1-2 günden beri kaşıntı acayip şekilde oluyor ıdrarimi yaparken yanma olmuyor ama peçeteyle sildiğim zaman acıma hissiyatı oluyor ve kasinti devam ediyor erken doguma sebep olur mu bu durum birde kasiklarima ağrı giriyor bu durum
Mevagamze Prenssannesi_ bugün kan verdim bende ağrım için kaşıntıda vardı enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi doktorum canım sende bi baktır
Esores Prenssannesi_ enfeksiyon var sanırım ilaç kullanılıp tedavi edilmezse erken doğuma sebep verebilir diye biliyorum sizi de yanlış bilgi verip korkutmak istemem ama ya sağlık ocağındaki doktora gidin yada kendi drunuza gidin ilaç versin ben öle yaptım
Prenssannesi_ Sevgi-59 benim ilk hamilelikte enfeksiyon vardı doğduktan heme sonra bebeğime geçmişti tabi tedavisini gördük iyileşmisti bazı sebepten ötürü 9.ayindayken vefat etti şimdi ikinciye hamileyim korkuyorum evladıma geçecek diye
Aysehappymom Prenssannesi_ başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Enfeksiyon benim hamileliğim boyunca vardı ama doktor ilaç verse de geçmedi Normal doğum yapınca mı bulaşıyor
Prenssannesi_ Aysehappymom ilk doğum normal olduğundan bebeğime geçmiş sonra kuvezde kalmıştı 1 haftaya yakın sonra iyilesmisti
Prenssannesi_ Esores evet öyle yapicam bu gün tüm gün kasintim oldu fazlasıyla yataktan kalkamadım doğru düzgün iş yapmadım sagolsun hep eşim destek oldu çarşamba günü doktoruma randevum var bakalim