Jansali Merhabalar,21+6dayız bebeğimle.. İkili testimizi doktorum hemen yaptırmıştı ama diğerlerini istemedi hiç adı bile geçmedi sebebi ne olabilir sizce?
gamzecgr Jansali iyi çıktığı zaman diğer taramalara çok gerek duymuyor doktorlar zaten detaylı ultrasona da giriyoruz diye benim de ikili tarama güzel çıktı doktorum gerek yok yaptırmana dedi detaylıyı bekliyorum şimdi 18 haftalığız biz de
Baharoloji Jansali en güvenilir ikili test o yapıldıysa diğerlerine ihtiyaç kalmıyor pek yanıltıcı oluyor o yüzden istememiştir
Jansali gamzecgr yarın sabah bizimde randevumuz detaylı içinde henüz bir şey söylemedi bakalım yarın ne diyecek.. umarım iyidir ve kontrolden önce ki gece uyuyamayan anne sadece ben değilimdir🥲 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah💕
Hilalrkn Baharoloji 2li teslim ve 4 lü teslim arasında dağlar kadar fark çıktı. 2li testim normalken 4lü teslim baya yüksek riskli çıktı. Benimde bu konuda kafam çok karışık. Açıkçası direk bu testlerdense bi şekilde genetik tarama testine gidilmesinden yanayım. Tabi bunun için en azından biraz destek verilmeli diye düşünüyorum.