YigitPoyrazMomm Baharkahraman01 paket içeriğinde neler olduğunu biliyor musun canım bana da bilgi verir mısın rica etsem🤗
Humeyraa12 Fatmaalbay doğumu nerede düşünüyorsunuz onun hayat ve jimerle anlaşması var benim doktorum Hatice hanım 🌸
momymom Tgcgkhn benim doktorum da dışarıda kendi muayenehanesi var pembe mavi jimer ve çekirge dorukla anlaşmalı sezeryan olucam 12 bin TL istedi herşey dahil
Tgcgkhn momymom doktorların sadece tek bi hastane ile anlaşması olabiliyor diye biliyorum artık benimkide medicana 20 bincik 😂
momymom Tgcgkhn benim doktorum daha yeni 3 tane hastane sundu bende çekirge doruğu seçtim 2-3 hafta sonra da doğumum var
Mucizemibekliyorum_ ArvenMom öyle mi😵 acaba doğum sırası ve sonrasında extralarınız mı oldu çünkü ben de İbrahim avcıya gidiyorum bana Şuan 28 bin dedi
ArvenMom Mucizemibekliyorum_ ben 5 gün yattım bir çok işlem oldu en son 1 gece yatma 1.500 tl di şuan 2500 yakındır yani ne kadar kalıcağına bağlı benim suyum geldi erken doğum oldu ciğer geliştirici almam lazımdı yatış verildi direk doğuma girmedim herkesin farklı