Humeyraa12 Hilal6116 37+5 artık son zamanlarım 😂 ama ben neredeyse tüm özellerde kontrole gittim hepsinde kaydım var biraz seçiciyim doktor konusunda herkesi denedim yani o nedenle hepsinden fiyat bilgisi aldım
Asyaminannesi Baharkahraman01 ben de çekirgeye gdyrm en son sorduğum da 13bintl ydi siz hangi Dr. Gdyrsnz
Aysnrbtnn Baharkahraman01 merhaba nasıl doktor ? Birde muayene ücreti ne kadar 🙏🏻 memnun kaldınız mı hastaneden doğum sürecinde
Elfklc Paramedik16 Ben yeni fiyat aldım. Dış doktor benim ki sadece hastane bedeli 26 Bin. Size 60 bini kim dediyse uçmuş bence doktorlu arkadaşım 40 bine çıktı. Sezeryan 2 geceli fiyatları bide bunlar.
Tgc16 Omrum2020- Yani şuan genel fiyatlar nedir tabi bilmiyorum ama Pembemaviye göre iyi bence orası acibademle yarışıyor şuan.
Hilal6116 umutunannesi2023 dün aradım Yıldırım medicabil 9 bin dedi daha önce arayıp sordum ozmaanda 9 bin fakat fiyatlar güncellenicek dedi daha güncenllenmemiş heralde size niye öyle dediler acaba
Ygmrcylin Tgc16 doğum yapmadım henüz ben marastan depremden geldim direkt oraya gittim çok fazla kötüydüm bana hıc bir şey adam gibi sormadan 1 kilo serum taktılar gönderdiler hıc bir şeye de yaramadı o serum bu konu da memnun değilim doktor Bİle görmedi yani beni
Asyaminannesi Humeyraa12 Tabiki. İlk doğum da kendisinde oldu. Şuan ikinci gebeliğim yine onu tercih ettim
umutunannesi2023 Tessd unuttugum olabilir ama bildigim kadariyla; Dogum Bir gece yatış Anne-bebek ilk kontrol Hediye paketi Kapı süsü Şerbet Fotografci hizmeti (dogum aninda cekim yapm anlasmali fotografci)
Tgc16 Ygmrcylin Anladim çok geçmiş olsun. Diyorum ya genelde böyle sizin gibi gidenler için bir bilgim yok maalesef. Nasıldır diye. Bu sene yeni kanun çıkmış her doktor tek bir hastane ile anlasmaliymis mecburen doktor hangi hastane ile anlaşmalı ise bende orada doğum yapacağım.
mervemurat16 Hilal6116 Allah nasip ederse ben Medicana da doğum yapıcam.Hamileliğimi öğrenince hemen doğum paketi aldık 22,500 e muayene,doğum dahil.Paket kapsamında birçok şey var.Daha uyguna geldi hesaplayınca.