Sibossss Kızlar bebişinizin cinsiyetini nezaman öğrendiniz? Benim bu hafta 15 hafta olacak belli olurmu sizce☺️
Sibossss Bbkanne hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canm darısı benim öğrenmeme daha eşimin bile haberi yok supriz yapacam hem hamileligimi hemde cinsiyetini inşallah 🤲
Sibossss Cananarda inşallah benim minikte gösterir bu hafta bi oğlum var bitanede hayırlısıyla kızım olursa daha ne isterim sağlıklı olsun önce tabi
Sibossss Arzuanne ahahahhh bAzi bebislerde geç gosteriyo kendisini hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah canm 🤲❤️ hayırlı evlat olsunlar hepside inşallah
Cananarda Sibossss Allah gönlünüze göre versin inslh sağlıkla alın kucağınıza. Benimde 1 oğlum var bunu bizde çok kız istedik ama buda erkek sağlıkla gelsin miniğim inslh 😊
Sibossss Cananarda amin canım aynen öyle hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤲 o daha önemli bizim istememizle olmuyo çok şükür rabbim nasip etmiş Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Arzuanne Sibossss valla hep erkek diyoruz arkadaşımın kızı var çok güzel onu görünce kız da olsa olur diyorum ayrım yapılmaz tabi de hayırlısı olsun 😊
Sibossss Arzuanne benimde 1 oğlum var buda kız olursa son olur diye düşünüyorum daha doğurmam ya zor çocuk bakmak bu devirde ☺️