Bbbusrabb Hafta 1700 gr bebek doktorum 1 hafta geriden geliyor protein ağırlıklı beslen dedi . Bu durumu yaşayan var mı ? Önerileriniz neler ?
defnezumram Bbbusrabb bol bol kefir süt kaşar meyve ve tavuk yumurta et ye muz var bide ben hep bunlarla beslendim hiç sorun yaşamadm 1 haftalık gerilil yada ileride olması sıkıntı değil bu aradaki hafta açılmasın yeter
Minikkoalam11 Bbbusrabb bana da aynısını demişti yumurta kaşar peynir keçiboynuzu pekmezi bunları önermişti doktor 1,2 hafta içinde toparlanmıştı haftasıyla uyumlu oldu şükür bi de burda tavsiye etmişlerde nesguik yapıp içmiştim etkisi olduğunu söylemişlerdi
Busrata33 Bbbusrabb kg açısından bu şekildeydim beslenmeme çok dikkat ettim ilaçlarıma da kilosuna yetiştik çok şükür.Kefir,muz,avakado,ceviz,badem,et,balık tüket bu aralar mutlaka
Bbbusrabb defnezumram teşekkür ederim doktor da öyle söyledi bu şekilde gerileme devam etmesin dedi normalde hep haftasıyla uyumlu gidiyordu aslında herşeyden yiyordum ama düzenli beslenmiyordum yinede bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam oldukça hareketli bir bebek sağlıklı olsunlar da 🤲🏻