elifserra00 Ne magnezyum ne soda hiç bir işe yaramıyor oğlumdayken de olmuştu ama bu defa daha fazla sanki akşam olunca başlıyor yatınca pik yapıyor yok mu şuna bir çözüm bulan 😣😣
Meridag elifserra00 evet gece olunca özellikle. Ben farmasinin at kestanesi kremini aldım. Buzdolabında tutuyorum soğuk soğuk biraz rahatlatıyor. Size de fikir olsun 🦵
Asel-61 elifserra00 muz yiyin hem bebeğe kilo aldırıyor hemde doğal magnezyum ben muz yemeye başladıktan sonra kramplarım geçti şükür belki sizde de işe yarar
serhan elifserra00 carsafin altina yatagin ayak ucuna yani kalip sabun koyup yarmak iyi geliyormus diye okudum kac kiside onaylamisti deneyin isterseniz
Findukbaby elifserra00 Merhaba yatmadan önce ayağınızın altına bir tane defne yaprağı koyup üstüne çorap giyin, ben ayağımın ortasına koyuyorum nasıl geçtiğine inanamadım ben de yaşıyorum kesinlikle çözümü bu insaAllah size de çözüm olur 🥰
Gelisimcianne Malesef bnde de var 1 Aydır uyku uyuyamıyorum. Doktorum demir ilacını sabah akşam kullan dedi ama hiç bişey fayda etmiyor.
elifserra00 Gelisimcianne 😣😣 sinir krizi geçirtiyo insana dün bi patlama yaşadım artık uyumak istiyorum diye 🤦🏻♀️
elifserra00 Asel-61 gebelik şekeriyle de uğraşıyorum aynı zamanda, pek fazla meyve tüketemiyorum 🥲 azar azar yiyim belki işe yarar bende de 🙏🏻
Mervedmrts Benim kalçamda batma var geçmek bilmeyen doktor magnezyum verdi umarım işe yarar yürürken canımı yakıyor
elifserra00 Mervedmrts magnezyum bende hiç bir işe yaramıyor inşallah size yarar🙏🏻 insan ağrı çekmeye de razı oluyor artık durmayan bacaklardan sonra 😣
soulmate35 Mervedmrts sol kalçada benim de batma var kullanıyorum magnezyum ama işe yaramıyor sen bi çözüm bulabildin mi😔
Mervedmrts elifserra00 yaaa benim normal doğum pozisyonundaymış ama tabi ne olur bilemem nasıl gelmek isterse 😍
elifserra00 Mervedmrts benimde öyle ama ilki sezaryen diye bu da öyle olacak muhtemelen. Hayırlısı olsun hakkımızda 🤗