SNurays peri5860 anladım siz kötü bir tecrübe edinmişsiniz bizim doktorumuz öyle değil zaten tanıdık gayet randevu veriyor mesajlaşabiliyoruz bişey olunca yazıyorum güler yüzlü bize kalp atışı dinletmedi önermiyorum dedi gerek yok dedi ben sevdim inşallah doğum da güzel geçer
Tgbayksn 9+4üm ve hiç çikolata tatlı yiyesim gelmiyor gebe değilken çok yerdim şimdi asla canım çekmiyor. Normal mi? Başta böyle olan var mı aranızda? Sonradan yine yer miyim acaba?
Evremoz Hatce34 hormonal ve artan kan miktarı, genişleyen damarlar sebebiyle vücut sıcaklığımız gebelik öncesine göre 1-1,5 derece daha fazla. Normal ateş basması bu koşullar altında 🙄
ladyax __mom1 babası her sabah işe giderken uyan bebek acıkmıştır diye arardı günde 5 öğünü vardı aralarda yedikleri hariç bir anda inanılmaz bir doyumsuzluk ve açlık hissi başladı diyordu o sıra annesi babası boşandı ve dedesi öldü aynı zamanda bu yüzden duygusal yiyicilik oldu birazda
__mom1 ladyax bence onun metabolik bir sıkıntısı olmuş olabilir yani yiyerek nasıl o kadar kilo alınır 😵💫
Balbebek012 Kaderbb yönlendirmr amaçlı mı yazılmış yahu komikliği ne yazdım tatlı zehir ama sevmeyen nadirdir yani.