sacmalamakizim Mryy01 Keşke boş şeyleri, boş insanları bu kadar takıp, kendimi üzmeseymişim, hamileliğimin tadını çok çıkaramadım, keşke doğuma kadar uyusaydım. 😂
Mryy01 sacmalamakizim hahaha uyku gerçekten en çok özlenen heralde bazen yatmaktan sıkılıyorum sonra yat kız diyorum belki sonra yatamıcaksın 😂
sacmalamakizim Pinklove Kuzum ben 2 sene önce doğum yaptım 56 kilo ile hamile kaldım 19 20 civarı aldım şu anda 69 kiloyum 😶🌫
Hhbnhbnjvv Agır kaldırmasaydım keske 11 haftalikken agır kanamayla 12 gun hastanede yattim. Tek basimayim simdi yine mecbur kaldırıyorum…
Carpediem_7 Hhbnhbnjvv Benimde öyle. Normalde pasta falan aşırı severim. Gebelikte hiç canım çekmiyor soğudum tatlılardan. Şekerim de o yüzden düşük çıkıyor 60 falan. Yemem gerekiyor biraz
analique5306 Mryy01 daha çok yiyesin geliyor hele emzirirken insanın açlıktan tatlı krizinden gözü dönüyor malesef :'(
Mryy01 nevermindcanim insan vücudu eksik görüyor istiyor kilo tabi can sıkıyor ama vücudun alması gerekmese yiyemeyiz ya
nevermindcanim Mryy01 bilmiyorum ya doktorum da dikkat et dedi iyice tribe girdim, tartıya çıkmak korkulu rüyam oldu😂