Mavisim3457 ay aklıma geldi bak makarnayı iki üç kaşık zeytinyağı ile haşlayıp bi paket içine bir kavanoz tıkanmış garnitür biraz doğranmış kornişon biber mayonez ve yoğurdu karıştırıp biraz da bu ikisinden koydun mu bunu arkadaşlarım geldiğinde kendim de aç olacaksam yapıyorum yoksa kaç aylık evliyim ilk defa bu hafta kek bu pazar poğaça ve bu gün pide yaptım onlar da eşimle ikimize yapıldığı gibi bittiler
Makarna basit ama millete değişik geliyor işte hep kısır mercimek köftesi patates salatasından ziyade gelen ikinci tabağı alıyor çoğunlukla zaten çok da bir alternatifleri olmuyor 🤣 bu arada ben çölyak lıyım ekmeğin makarnam unum ayrı buğdaysız ve fiyatları da biraz farklı kocam da pek tutmuyor özellikle börekte millete de diyorum valla k bakmayın ben yiyemiyorum size de hazır aldım :) yemin ediyorum umrumda değil kayınvalidemler eşimin akrabaları işyerinden arkadaşlar kim geldiyse böyle ağırlıyorum mutfağım çok büyük değil çoğu eşya üst dolaplarda sandalyeye merdivene çıkıp uzanıp alamam canımdan kıymetli değil kimse , olduğu kadar