Tuos2306 NazlGlnen ben ben 🙋🏻♀️ Cips herzaman vazgeçilmezim olmuştur hala öyle. Tatlı tuzlu önüme ne gelirse yedim yiyorumda. He kilo yapıyor orası ayrı ama neyapayım içimdemi patlasın 😂
onlygirl Bende 29+1'im eskiye oranla canım daha çok abur cubur çekiyor eşime zar zor aldirtiyorum bebek için pek sağlıklı degil diye almak istemiyor ama canım çektiği için mecbur almak zorunda kaliyor😂
Brlgry NazlGlnen jelibon çikolata ve cips günlük öğünüm gibi onlarsız dizi izleyemiyorum yiyorum yanı napim 🤦🏼♀️
ebrarmom08 NazlGlnen gecen hafta cipsi ve jelibona sarmistim 5 6 paket tukettm bu hfta hersyden tiksiniyorum cok midem bulaniyo canm istiyo ama yiyemiyorum maaalesef dün pamuk şeker almisti esim onu bile biraz yedim halde mide eksimesinden duramadm 😑😑
Poyyas 37+2deyim hep canım cips kola istedi ama kola hiç içmedim cips de sadece 3 tanecik yedim paket değil hee 😂😂doğumdan sonra ilk işim kola ve cips yemek olcak😅😋😋
Zhrcls NazlGlnen keske valla ama isteyerek olmadi bi anda yemeye basladim nasi oldu bende anlamadim 🤣🤣