Elifdddd 13 haftalık gebeyim ama son 2 haftadır kalçamda inanılmaz yürürken hareket ederken ağrı var bu normal mi canımı yakıyor
nebusss Elifdddd benimde 20. haftalarda oldu bebek omurilige baski yaptigi icin oluyormus 1 aya yakin cektim kendiliginden gecti
Mavisim3457 Elifdddd 29+3 ün 2bir buçuk haftadır bende de var. Doktora sordum siyatik sinir çekilmesi dedi normal. Bebek geliştikçe kemikler açılıyor falan vucüt değişiyor buda bu tür ağrılara sebep oluyor Birde gebelik öncesi ben fıtığı varsa oda etkiliyormuş ki bende vardı.
yeninesilanne-99 Magnezyum takviyesi alın ben onun sayesinde rahat yürümeye başladım, yoksa yürüyemiyodum bile
NaZende1600 Bende de oluyor yürüyemiyorum normalde bile paytak paytak yürümeye başladım ani hareketlerden kaçının
Elifdddd İlk hamileliğimde olmamıstı doktor muaneside teçti soramadım demekki bazı hamileliklerde oluyır kızlar ileri haftalarda geçer inş🤗
Mavisim3457 https://luzumlubilgiler.com/siyatik-agrisi-cekenler-icin-rehber/#:~:text=Siyatik%20Belirtileri%20Nelerdir%3F%201%20Kal%C3%A7adan%20topu%C4%9Fa%20do%C4%9Fru%20bir,edilememesi%2C%207%20Kaslarda%20g%C3%B6r%C3%BClen%20incelme%20ya%20da%20k%C4%B1salmalar Allahım şifa versin inşallah canlar. Evet her gebelik süreci farklı. Herkeste olacak diye bir şey yok. Sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah Rabbim