Htc_snn Mimozaaaa adetin geçti mi yoksa öncesi mi yaptın negatif ama ümidini de kırmak istemiyo insam
Yusufayazin__annesi Mimozaaaa 5 ve üstü gebelik sayılır canım adetin geçtii mi 2 gün sonra kan ver yine
Mimozaaaa Htc_snn adetimden 4 gün önce yapmıştım şuan adet günüm bugün ama bazen bir iki gün oynayabiliyor adetim 16 ağustos a sarkabilir adetim o yüzden tekrar kan verip vermemekte kararsızım
Mimozaaaa Yusufayazin__annesi testi 4 gün önce vermiştim bugün adet günüm ama bazen bir iki gün oynayabiliyor o yüzden bekliyorum
Ebruebos Mimozaaaa evde gebelik testi yapın koyulaşmaya başladıkça beta da artmış oluyor. Her geçen gün daha koyulaşıyor.
Htc_snn Mimozaaaa test yaptın mı peki evde bazen kanda geç çıkıyo kuzenim öyle oldu kanda bebek çıkmadı nasıl oluyorsa çıkmadı geç çıktı değer haftayla uyumlu çıktı ama ilk zamanlar çıkmamıştı belki yükselir
Ebruebos Mimozaaaa farklı markalardan olursa test daha iyi oluyor. Bazen bozuk çıkıyor ya da yanlış gösteriyor testlerde.
Yusufayazin__annesi Mimozaaaa benim bundan düşüktü ve 4 gün sorna normal adet bile oldum 1 ay sonra lekelenme oldu şüphelendim baktım hamileyim ama düşükle sonuclandi oo test yapın yükselir inşallah
Mimozaaaa Ebruebos evet aslında idrar testinde silik çizgi görünce kan verdim ama böyle çıktı kan sonucu büyük ihtimal yok gebelik ama bilmiyorum
Sleppy Benimde aynı oldu adetten önce kart test yaptım çift çizgi cıkınca gidip tahlil verdim 3 haftalık dedi henüz kese görünmüyor ama adetten öncede çıkıyor
Doktoranneyledevam Mimozaaaa Merhaba, bu test negatif ancak regl gecikmeniz olunca tekrarlamanızı öneririm
Cnsu11 Ben 2 ile öğrenmiştim negatif demişlerdi adetimden 6 gün önce yapmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim 5 pozitif demek canım adetin geçmediyse