Civciv07 Bebek odalarınızı aldınız mııı?? Aldıysanız nereden ve fiyatlar ne civarda? Alanlar bilgilendirebilir miii?
Aslan10 Civciv07 civilden beğendim aynı modelin trendyoldan buldum sipariş verdim 6 bine almıştım 9 falan olmuş 5 parça yavru yataklı kitaplık falan herseyi var
imrnx Civciv07 dolap şifonyer özel yaptırıyorum 12.500 onun harici anne yanı aldım 1400 trendyoldan, bi de odası için ikea beşik aldım ikinci el aldım cok önemsemedim acıkcası yatmayabilir diye cünkü sallanmıyor onu da letgodan 200 e aldım
minikmucizeemaak Civciv07 Dolap ve şifonyer Rabi Diva Mobilyadan aldım Trendyol da, Vivense de de var aynı model. Yatağı ve montissoriyi de trendyoldan aldım. Toplam 15 küsüre geldi canım. Kalitesini hepsinin çok beğendim :)
Canann1601 Garaj home dan aldık biz 5000 E aldık dolap sifonyer ve buyuyen beşik su an fiyatı 7 kusur bsey olmuş
seymamehtap Canann1601 bende garaje dan düşünüyorum ama emin olamadım kalitesinden … nasıl çıktı iyi mi
Aslan10 Canann1601 bende böyle alacaktım ama bebek direk benim yanımda park yatakta yatacağı için ilk 1 2 sene odaya direk tek kişilik yatak tarzı aldım doğumdan sonra yanımda annem kalacak o yatsın diye çekyat da rahat olmuyor aç kapa zor çünkü
Canseel13 Canann1601 aynı marka düz beyazını aldım bu hafta çok memnunum görünümü kullanış biçiminden
Canann1601 seymamehtap ilk hamileligim ve haliyle ilk defa aldık fiyatına göre kalitesi gayet iyi kırık ve ya eksik parça çıkmadı tam tersi dolap kulpları vidalar vs fazladan dahi koymuşlardi. Biz gayet memnun kaldık.
Sevvl seymamehtap bende bu sıteden aldım kaliteli değil ama idare eder bebek için ideal genç odasını kalıtelı alırız diye düşündüm 3 4 yaşında
seymamehtap Sevvl bende her 5 yılda yeni yakım almak yerine bir sefer kaliteli alayım sadece yatak değişsin diye düşünüyorum
Canann1601 Aslan10 iyi yapmışsınız. Benim yatak odam çok küçük olduğu için anne yani beşiği bile zar zor bulabildim. O yüzden odasına da mobilya almayı dusunduk. Sağlıkla gelsinler dünyaya da yatakmis yermiş ayarlanır illa ki 🥰yeter ki bebisler iyi olsun mutlu olsun
Aslan10 Canann1601 aynen canım biz bebeken böyle imkanlar da yokmuş her türlü büyüyorlar rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 ❣️
Canann1601 Canseel13 hayırlı olsun güle güle kullansın bebişiniz🥰 evet güvenilir ve kaliteli bir site garaj home
Sevvl seymamehtap siz bilirsiniz evınız kalıcı ise biz tayıncıyız iyikidr çok para vermemişim buraya gelirken mahvoldu zaten nakliyede burası 6 yıl burda alırım alırsam