Feryyy adetten kac gün önce kanda betayı öğrendiniz ve kaç değer çıktı gebeliklerinizi nasıl öğrendinizzz toplaşınnnn 🥰🌸
Pinklove Feryyy Adete 5 gün varken evde idrar testinde iki çizgi çıktı. Adetimin gecikmesini bekledim. 4 gün gecikmeden sonra kan verdim beta 1550 çıkmıştı
Minikkush9496 Feryyy adetten 4 gün önce 6,53 2 gün önce 36,03 ve adet günü 106,90 şimdi 5+2 haftalık ama henüz doktora gitmedim 6+4 olunca falan giderim artık
Pnr22 Feryyy adetime 10 gün varken kan verdim 248 çıktı 2 gün sonra 630 şuan tahminler 5.haftaliktir denildi
alpseda_ Feryyy adetden 6 gün önce idrarda çıktı sabahı kan verdik 52 çıktı ( tüp bebekle hamile kaldım)
Feryyy Minikkush9496 benimde şuan 4 gün var erken testte cok silik cıktı yarın kan versem belli edermi acaba
Minikkush9496 Feryyy bende silik bile değildi canım hayalet çizgiydi testi kırınca zorda olsa gördüm ve dijital testimde vardı onuca yaptım 1-2 haftalık hamilelik gösterdi inanmadım gittim kan verdim bence çıkar yani burda okudum bazı testler yanlışta göstere biliyormuş onun için umut vermiyim ama çıkmışsa kanda çıkar çünki ilk olarak kana geçiyor sonra idrara inşallah vardır
Melek2552 Pnr22 ne kadar yüksek çıkmış ben üçüncü gün tahlil verdim 265 çıkmıştı 3-4 haftalıktır dedi doktor
Feryyy Minikkush9496 ay hadi inşallah cıkar ya yarın bakayım erkenden koşup gidicem yani uykuda gelmez şimdi
e_blue_sky_a Feryyy 28.gune 6gun varken 72 ile öğrendim. Ateş halsizlik ishal istifra vardı crp 13mu ne çıkmıştı. Beta da istedim acilde öyle müdahale edersiniz dedim, hamile çıkınca kendi kendime iyileştim 😀
Lumlum Feryyy Adetten üç gün sonra 803 ile öğrenmiştim ilk bebeğimi. Doktor adetin geçmesi gerektiğini söyleyip daha önce kana bakmadı
Melek2552 Feryyy adetim 2 gün gecikince evde test yaptım silik çizgi çıktı ertesin gün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım 265 çıktı doktor daha 3-4 haftalıktır falan dedi
Pnr22 Melek2552 5 haftaligiz öyle tahmin yürütüldü 3 hafta sonra doktoruma gidicem.hersey net olsun diye
e_blue_sky_a Feryyy yani, sevinince birden geçti sanki oysa teste göre enfeksiyon vardı. Bir de aniden sigarayı kesince acayip uyku yaptı. Su iç uyu derken 2gunde iyice iyileştim su çok etkili