irem10 elvangnc 3. Günde pikse havuç yeni , benimde 2 gün suruyordu 3. Gün catliyordu. Eğer 3. Gün catlamazsa havuç yenir. Keşke müdahale etmeseydiniz
elvangnc Wera canm sana soruyim pazar sabah pazartesi sabah iliskinoldu yumurtlama gunlerinde dun olmadi bugun catladi bugun birliktelk olsin degilmiii
elvangnc Ftm_22 canm yaptim ikili olan pazar pzartesinn ovulasyonbu tek olan simdi catladi sanirim degilmi?
irem10 elvangnc catladigi gün de oluyo çünkü yumurta orada dolleniyor zaten ve 24 saat canlı kalıyor bugünü de değerlendirirsiniz iyi olur
Wera elvangnc sperm hala vardır içinde çatladıgı an döllenmiştir saten gerek yol sıkmilişkiye sperm kalitesi düşüyor sık ilişkide
irem10 elvangnc keşke 3. Günü bekleseydiniz kendi tam büyüdüğünde çatlıyor zaten eğer 3. Gün catlamazsa yiyin inşallah bir şey olmaz
adatuna Ben bu işlerin pek havuçla olacağını sanmıyorum yumurtanın zaten kendine has bir çatlama süresi var🤗
irem10 Ftm_22 bugün pik mi gördünüz tam anlamadım, pik gördüğünüz zan evet benim mesela pik 2 gün suruyordu 3. Gün catliyordu