ReyhanBozdemir alisaorkhan ben hiç ödeme yapmadım hemde özel hastane nasıl oluyor da siz ödeme yaptınız acaba ?
ReyhanBozdemir alisaorkhan kesinlikle parayla vurulmuyor kim uyduruyor bu para olayını anlamıyorum bide benim gittiğim hastane özel
alisaorkhan ReyhanBozdemir okudugum postlardada turkiyede yasayan arkadaslar baya bi ucuk fiyata vurdurduklarini soylemistiler,orda yasamiyorum ben bilemedim
Yasmin41 Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırız inşallah bebeklerimizi kızlar ben de tedirginim dikkat etmem gereken şeyler neler 5 haftalık hamileyim çok yeni
ReyhanBozdemir Yasmin41 inşallah canım , kanaman olduğu anda acile gitmen gerek ve söylemen gerek kan uyuşmazlığı
BilGenZge Yasmin41 bizim de var ... Dr ilk gebelik olduğu için Doğumdan sonra dedi ... normalde 28. Hf da vuruluyormuş... ama her Dr un görüşü farklı
Glstn Yasmin41 28. Haftada yapılıyor canım.Ama kanama olması halinde daha da önce yapılma durumu oluyor 😊
Yasmin41 Glstn 7 aylıkken yani yapılıyor şuan bir sıkıntı yok dedi doktorum kanama olunca hemen ara dedi