Deletedmom_78 Kızlar 10 haftalık gebeyim gebeyim artık kan geliyo kusmaktan prilamı midem hiç eritmiyo öylece çıkarıyorum ne olcak böyle şuan yatıştırıp uyumamı sağlıycak tavsiyeye ihtiyacım var :(
sozer1 Deletedmom_78 bana sadece tuzlu salatalık ve kraker iyi geliyordu ama bu kadar kötüysen git bi serum taksınlar kusma için gebelikte takıyolar
Zulalg Deletedmom_78 prilamı bende sindiremiyorum kalıp gibi çıkıyor. Dr a bildir metpamid, zofer falan verdi bana
Zulalg Deletedmom_78 sürekli acilliğim zaten yeni yeni durabiliyorum. Kusmaya devam ama halim çok düşmüyor artık
Deletedmom_78 Yazmelegi_ haşlanmış patates bi işe yaramıyo akşam üstü yemiştim yeşil elma da midemi yakıyo ağlanacak halime gülüyorum şuan 😊🤣🤣🤣
Deletedmom_78 sozer1 zaten serum yiyorum 2 gün iyim ama üçüncü günü acilliğim eşim nöbette tek başıma da gidemem :)
Gulcannnnnnnn Ben lokum yediğimde çok iyi geliyordu ya :) kraker falan da kesiyordu ama o ilk aylarda bir kutu gül lokumu bitirmiştim
Deletedmom_78 Zulalg zofer bana yazmayı teklif etti ama bebeğe zararından filan bahsetti ne bilim serum daha kafama yattı
denizom Deletedmom_78 keşke sana tavsiye verebilecek olsaydım. Sen bensin. Doğum yaptığım ana kadar kan kusardım. Gider sürekli serum yerdim. Çok varsa ihmal etme mutlaka git serum ye susuz kalmasın vücudun.
Minikmucizelere Zulalg zofer agir oldugunda en fazla haftada bi iki tane atilmasi gerekiyo diye duymustum bende