sunshine_ mombarbie_ bunlar bende de normal çıktı ama doktor grafikle bakıyor şükür bişey çıkmadı sende de çıkmaz inşallah
Doktoranneyledevam mombarbie_ Merhaba, burada sadece 2 kimyasal değer var ancak 2li test sonucu bu 2 değere ense kalınlığı ve yaş faktörleri de eklenerek bir formülle hesaplanır ve bize oran olarak risk verir, o sonucunuz henüz burada görünmüyor
melikemstf mombarbie_ bende etlik şehire gidiyorum geçen hafta ikili test için kan verdim doktor haftaya çıkar telefonuna mesaj gelir dedi bugün 1 hafta oldu ama daha çıkmamış sizin kaç günde çıktı acaba
minikpandaaa mombarbie_ tek başına kan değerleri bir şey ifade etmiyor. Ultrason ölçümleri ve diğer faktörlerle birlikte bir grafik çıkması lazım. O grafiğe göre yorum yapılıyor. Doktorunuza ulaşabilirsiniz
mombarbie_ Sevdeeeee gayet memnunum yanınızda eşinizin girmesine izin vermesede bebisinizin resmini vermeselerde ilgi alaka güzel doktorlar vs memnunum
Htc_snn Sevdeeeee bende etlik şehir hastanesine gidiyorum ultrason fotosu vermiyo ama ekrandan çekmene izin veriyolar ben perinatolojiye gidiyorum çok memnunum bende risk çıktı o yüzden amniyosentez yapacağım yarın uyuyamıyorum o yüzden bi türlü
mombarbie_ Sevdeeeee 3unde de başka doktora gittim 3 ude iyiydi canım büşra hanım Ayşe hanım ve ramazan Erda bey genel olarak ille suna gidicem diyemiyoruz randevu her zaman açık olmuyor kimi boşlukta bulursan
Yaseminkamalak Doktoranneyledevam 12 haftalık gebeyim bebeğimin ense kalınlığı 1.66 mm çıktı yüksek dediler sizin düşünceniz nedir burun kemigi var ikili test için kan verdim 15 gün sonra çıkacak
mombarbie_ Htc_snn Allah yardımcınız olsun gerçekten tedirginliği bile çok zor Rabbım güzel sonuçlar almayı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Doktoranneyledevam Yaseminkamalak merhaba 1,66 çok yüksek bir değer değil ikili test sonucu kandaki 2 değere ve yaşınıza göre risk hesaplar. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Yaseminkamalak Doktoranneyledevam merhabalar pappa a degeri 967.0 mlu/L çıkmış free beta hcg ise 54.3 çıkmış ikili test ile ilgili sizce bunlar ne oluyor