Morebebek Kızlar göğüs ucu kremi aldım yarın 26. Haftaya başlıyoruz inşallah. Çoğu yerde doğum öncesi kullanılmalı yazıyor. Doğumdan kaç ay önce başlamak gerekiyor?
Ezgi14 Morebebek benm kuruma ve aci hissi olmaya baslamisti 30. Haftamda sanirim ben alip kullandim açıkçası beter olmasın diye
sonsuzmasalim Morebebek ben şuan 32 haftalığım ve daha kullanmadım. 20 haftalıkken çok sertleşiyordu göğüs uçlarım ve ağırıyordu o zamanları kremi almıştım ama kullanmadım geri ve kendiliğinden düzeldi geri. Doğuma 1-2 hafta önceden başlamayı düşünüyorum ben kullanmayı
Morebebek Ezgi14 bende 30.haftadan itibaren mi kullansam acaba. Aslında göğüs doğum öncesi çalıyormuş biz fark etmiyormuşuz doğum yapınca bebek emince o zaman ağrı acı oluyormuş. Peki hangi marka krem aldınız? Rahatlattı mı kullandıktan sonra?
Morebebek Elos siz kaç haftalıksınız? Aslında çatlama doğum öncesi oluyormuş. O yüzden kullanmak gerekiyormuş.
Ezgi14 Morebebek ben hem lansinoh hemde milkeay diye bir sey aldim. Millway i kullandim yorumlari da cok cok iyi fiyati da lansinoh a gore baya uygun. O da ayni lansinoh gibi silinmeden bebek emziriliyor. Zaten icerikleri ayniymis lansinohla.
zlemAbbasiTun Geçen emzirme eğitmeni 38 ci haftada kullanılmasını öneriyor ondan önce kullanılması doğumu tetikler dedi o yüzden 38 ci hafta da başlanılması önerdi 😊bende o haftada başlıcam inş