Ef1001 18.haftalik gebelikte alt karın vajinaya yakın bölgede karında sertlik hisseden oldu mu. Bebeğin olduğu noktayı da taş gibi çok sert bir şekilde hissediyorum.
Semasyy Ef1001 benimde iki gündür akşamları çok sert neden oluyor bilmiyorum yemekten dolayı mı acaba çatlıcak gibi oluyorum
Gultenaslan_27 Ef1001 canım ben bu yüzden dün acile gittim doktor dedi karın büyüdüğü için oluyo dedi normal dedi bol bol yürüyüş yap ve sıvı tuket dedi dizede oneririm ben bugün yürüyüş yapıp biraz rahatladım umarım sizdede ise yarar
Semasyy Ef1001 bende başlık açmıştım bu sorunla ilgili bir kaç kişide de olmuş doktora sormuşlar normal demiş bir nebze olsun rahatladım çünkü benim kontrolüme bir haftadan fazla var 🙏🏻
Kanalize Ef1001 bazen toplanıyor kaskatı kesiliyor ve sertleşiyor diğer tarafa doğru uzanın bebiş kayıyor
Ef1001 Gultenaslan_27 çok teşekkürler sağlıkla geçirip kucağımıza alalim inşallah 🙏🏼 rahatladım biraz
Ef1001 Semasyy bende biraz olsun rahatladım benimde detaylıya üç hafta var kendi doktoruma da sonra gidicem o sürece kadar biraz aklım rahat eder 🤗
Basakhilal Semasyy ay ben de bunu kafaya taktım bu ara. Buna kasılma diyenler var kafam allak bullak oldu valla. Bi anda sertleşiyor sonra geçiyor
Ireeeeem Basakhilal benim o. Nstde sancı çıktı hastanede yatış verdiler ara ara kasılıyordu karnım taş gibi sonra gevşiyordu 15 gün öyle hitti sonra 10 dkda bir çok sert kasılmalar gelince acile gittim doğum kasılması gibi dediler 28 haftayım dua edin bir daha olmasın 🥺ihmal etmeyin
Basakhilal Ireeeeem ay bilemedim ki kasılma mı değil mi ya biraz daha kontrol edeyim de olmadı acile gideyim