Miatabby Kizlar iyi akşamlar 😊 Kızım anne sutu ve ek gıda ile besleniyor sütüm artmıyor maalesef bu yüzden 60 cc hipp ile devam ediyoruz emzirmeden sonra , havalarda sicak malum su vermeli miyim ? yenidoganlara su vermek ne kadar doğru ya da yanlış?
Minmini Miatabby biz de 30 günlüğüz aynı şekilde devam ediyoruz. Aldığı su mutlaka yetiyordur vermemelisiniz💐
guzelanne01_ Miatabby ben veriyorum canım kızımdada oğlumdada ilk günden itibaren veriyorum sana kalmış☺️Annem çoçuk doktorunun 4 çoçuğuna baktı büyüttü çoçuklarına su verirdi annem normal verilmesi gerek olarak görürdü içtiği ne kadarki sanki 4 5 kaşık heleki bu havalarda pamukcuk olur ağzı zaten vermezsen daha kötü
AyFa1608 Miatabby ben veriyordum o zamanlar 1çay kaşığı falan. Abartılmadığı sürece bişey olmaz. O aralar kabızdı zeytinyağı da veriyordum ya da mamalara katıyordum az bi sudan zarar gelmez mamalardan 5-10 dk sonra ver🙂
Nurr_22_22 Miatabby dogdugundan beri hep verdim bizim içimiz yanarken anne sütünün ya da formül mamanın yettigine inanmıyorum hem ağzında pamukçuk olmadı hiç hem de 2 3 kaşık suyun zarari olmaz
Miatabby Bende vermeye başlayım kızlar bugün itibari ile Her mama sonrası mı vereyim yoksa günde 2 3 kez 1 çay kaşığı gibi mi vereyim
e_blue_sky_a Miatabby kaç arkadaşımın çay kaşığı ile ilk 6ay içinde verdiğini gördüm. Ki hepsi çocuk doktoruna götürüyorlardı.
5melekannesi Miatabby şuan vermeniz için çok erken su ihtiyacı yok çünkü ona iyilik yapıyım derken zarar verebilirsiniz en azından 4 5 aylık olana kadar bekleyin